Ăsta era utlimul loc în care un român putea să ascundă la vamă un … BMW x6! FOTO

Autor: Andrei Ştirbu 12 mai 2014 Știri auto

Ştii momentul ăla în care trebuie să-ţi pregăteşti bagajele pentru excursie şi tot timpul rămâne ceva pe-afară? Probabil că protagonistul poveştii de mai jos nu-şi mai face griji în privinţa asta, având în vedere că a reuşit să introducă – pe bucăţi, ce-i drept – un BMW X6 în mărime naturală în duba sa. 

Conform declaraţiei vameşilor unguri de la punctul de control Nagylaki (Nădlac), în luna mai a anului trecut, au supus controlului o dubiţă care dorea să treacă graniţa către România. În momentul în care au deschis uşile, vameşii au găsit un BMW X6 dezasamblat – nu se menţionează dacă era TOATĂ maşina sau doar anumite piese. 

Chiar şi fără să ai simţuri dezvoltate pentru a „mirosi” că ceva nu e în regulă, tot ţi s-ar părea că a transporta un BMW X6 într-o dubiţă este ceva anormal. Aşa că vameşii nu au luat de bună explicaţia şoferului român, care a declarat că sunt „piese comandate din Italia”. Lucru care, cel mai probabil, este adevărat – cum menţiunea că nu este şi foarte legal. Cercetările făcute de vameşii unguri au relevat faptul că maşina era dată dispărută în Italia. Putem să presupunem, deci, că a fost furată. 

Conţinutul dubiţei a fost reţinut de vameşi iar investigaţia a fost continuată de către instituţia poliţienească responsabilă pentru spaţiul Schengen. Din păcate pentru şofer, valenţele de „împachetare” nu-i vor fi de niciun folos pentru următoarea… excursie.

Sursa: police.hu via bmwblog.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide