Suzuki Baleno (2015): primele imagini şi informaţii oficiale

Autor: Adrian Mihălţianu 31 aug. 2015 Știri auto

Vom încerca să ne abţinem de la glume legate de numele noului model Suzuki (sincer, Baleno, nu exista vreun alt nume care să fie adus din nou la viaţă în afară de Baleno?!) şi vom spune doar că acesta este doar primul dintr-o serie de şase modele care vor fi bazate pe platforma complet nouă a japonezilor şi că promite să fie, în acelaşi timp, o maşină uşor de strecurat prin traficul de oraş dar suficient de încăpătoare pentru a fi pe placul unei familii fără (prea mulţi) copii.

Potrivit ultimelor informaţii publicate de producătorul japonez, noul Baleno este construit cu expertiza mărcii japoneze în modele compacte care „au mai multă valoare decât arată dimensiunile”.

Hatchbackul nipon va fi lansat în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2015, unde asiaticii vor prezenta şi motorul turbo de 1,0 litri cu SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki – un generator de curent integrat în electromotor) care va pune în mişcare noul model de oraş.

Vânzările la noul Suzuki Baleno vor începe în primăvara lui 2016, când va fi poziţionat ca o alternativă mai mare şi mai practică la Swift.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide