Logan ELECTRIC la preţ de Duster. 500 de km cu 30 de lei

Autor: Marius Vișan 26 oct. 2016 Știri auto
Logan ELECTRIC la preţ de Duster. 500 de km cu 30 de lei

Compania românească Prime Motors Industry propune un Logan electric ce beneficiază de o autonomie de până la 500 de km, scrie Stiridinlume.ro. Cei 500 de km pot fi atinşi cu un singur ”plin” al bateriei de 45kWh. Pe lângă aceasta mai există o variantă de 11kWh ce asigură o autonomie de 125 de km, dar şi o versiune de 22kWh.

Loganul electric din imagine are o baterie ce oferă o durată de viaţă de 25 de ani şi este creată pentru condiţii meteo extreme. Garanţia pe care compania o oferă este de cinci ani.

Un calcul simplu ne arată că acest Logan electric este mult mai economic, din punct de vedere al consumului, faţă de unul clasic. Astfel, cu preţul pe care l-aţi plăti în mod normal pentru puţin mai mult de un litru de benzină premium, 6 lei, puteţi conduce 100 de kilometri. 

Preţurile unui Logan electric, în funcţie de baterie, sunt următoarele:

  • 15.000 de euro pentru varianta de 11kWh,
  • 18.000 de euro pentru bateria de 22kWh 
  • 26.000 de euro pentru varianta de 45kWh 

Producătorii Loganului electric aşteaptă deja comenzi din partea celor interesaţi, având în vedere că omologarea acestora la Registrul Auto Român se face fără niciun fel de problemă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide